Artikelen

14 maart 2023

Checklist slim verdelen

Heeft u een fiscaal partner? Let dan goed op bij het onderdeel ‘Verdelen’ in uw aangifte, want er valt veel geld mee te verdienen. Gebruik onze checklist voor een optimaal resultaat!
14 maart 2023

Te hoge WOZ? Maak bezwaar!

De WOZ-beschikking is de grondslag voor veel belastingen en heffingen. Daarom is het belangrijk dat u bezwaar maakt als een te hoge waarde voor uw huis wordt vermeld.
14 maart 2023

Giftenaftrek onder de loep

Giften zijn vaak aftrekbaar. Maar let op de fiscale beperkingen. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn zodat u maximaal van de giftenaftrek profiteert.
24 februari 2023

Aangiftetips 2022

152 aangiftetips voor werknemers, dga’s, zzp’ers en AOW’ers, voor studenten en voor alle andere mensen die geen geld willen laten liggen
10 januari 2023

Doe-Het-Zelf Bespaartips voor 2023

Geld besparen op uw belastingen, uw verzekeringen, uw beleggingen, uw huis en uw hypotheek? Met onze praktische Doe-Het-Zelf tips begint u het nieuwe jaar financieel een stuk voordeliger.
10 januari 2023

7 vragen over de zelfstandigenaftrek

Het kabinet stopt tientallen miljarden in de economie om de koopkracht enigszins te herstellen. Ook ondernemers moeten bijdragen. Zo wordt de zelfstandigenaftrek versneld afgebouwd.