FiscAlert Digitaal

Hoe werkt het

Als FiscAlert-abonnee kunt u bij MagZine, de Digitale Kiosk, gratis een complete digitale versie van het magazine downloaden voor iPads, iPhones en tablets en telefoons met een Android-besturingssysteem.

  • Ga met uw tablet of telefoon naar www.magzine.nu/magazine/FiscAlert
  • Kies de knop gratis voor abonnees en click dan op volgende >>
  • Vervolgens vult u op deze pagina uw e-mailadres, uw wachtwoord, uw abonneenummer* en uw postcode in om het digitale abonnement te activeren. Bevestig uw keuze door op bevestig te drukken. (LET OP: Heeft u al een MagZine-account? Gebruik dan uw bestaande accountgegevens!)
  • Download de gratis MagZine-app op uw tablet of smartphone via de App Store of Google Play:
    > iPad of iPhone? Download hier >>
    > Android tablet of smartphone? Download hier >>
  • Nu kunt u binnen de MagZine-app inloggen met de zojuist aangemaakte accountgegevens (LET OP: Maak geen nieuw account aan!)
  • Ga naar het hoofdscherm van de MagZine-app, tik op Download magazines en lees de nieuwste FiscAlert via de knop Mijn magazines.

De digitale versie van FiscAlert verschijnt 10 x per jaar in uw MagZine-app en loopt gelijk met het abonnement op de papieren editie van FiscAlert. Zodra een nieuw nummer verschijnt, wordt u daarvan automatisch per e-mail op de hoogte gesteld. Vragen over de MagZine-app? Stuur een e-mail naar support@magzine.nu.

* Uw abonneenummer vindt u op het adreslabel van FiscAlert. U kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@hearst.nl