Vraag & Antwoord

Hoe werkt de site?

Op FiscAlert.nl vindt u regelmatig aangevulde nieuwsberichten en andere belangrijke fiscale en financiële informatie, plus een archief met een selectie van de belangrijkste artikelen die sinds februari 2004 in FiscAlert zijn verschenen. Alle artikelen zijn op chronologische volgorde gerangschikt, de meest recente bovenaan. Voor uw gemak is de kleurenindeling uit FiscAlert gehandhaafd: aan het verticale balkje vóór de titel kunt u altijd zien in welke categorie het valt.

U kunt ook per onderwerp zoeken. Click eerst op een rubriek in het menu hierboven, bijvoorbeeld op Fiscaal. U krijgt dan nieuwsartikelen binnen dat onderwerp gepresenteerd. Als u vervolgens op Archief clickt, kunt u de belangrijkste sinds februari 2004 over dit onderwerp in het tijdschrift verschenen artikelen terugvinden. Onder Downloads kunt u alle relevante documenten downloaden vinden.

Elke rubriek heeft per productitem een eigen archieffunctie. Onder Zoeken (rechts in het menu bovenaan) doorzoekt u de héle site. Met een trefwoord  vindt u alle artikelen waarin dat trefwoord is genoemd.

Als u links op uw scherm klikt op de afbeelding van de cover van FiscAlert vindt u een deel van de inhoud van het jongste nummer. Tevens kunt u via de button "Op de deurmat" een aantal items bekijken van het komende, nog niet verschenen nummer.

Heeft u geen abonnement? Dan kunt u niet inloggen en is de toegang tot onze internetsite beperkt. Als u een abonnement neemt, krijgt u binnen 1 werkdag uw abonneenummer en wachtwoord per e-mail toegezonden. Heeft u wel een abonnement? Dan kunt u linksboven inloggen.