07 maart 2023

2 vrijkaarten voor de Second Home Beurs

Second Home[ADVERTORIAL] Droom je wel eens van een eigen vakantiewoning? Of heb je overwaarde op je huis en ben je op zoek naar een interessante investering, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Als FiscAlert-lezer kunt u van 17 t/m 19 maart gratis de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht bezoeken; dé beurs voor inspiratie en informatie op het gebied van tweede huizen in Nederland en het buitenland.

Dus… blijft het bij dromen? Of zet je met een bezoek aan de Second Home Beurs de eerste stap naar een tweede huis? Om je bezoek helemaal compleet te maken, bieden we je in de wijnbar een goed glas wijn aan.

Registreer 2 vrijkaarten voor de Second Home Beurs
https://www.secondhome.nl/tickets?invitation_code=F8SCL3RT

Waarom de Second Home Beurs bezoeken?

150 exposanten uit 25 landen

Op de Second Home Beurs vind je een zeer gevarieerd huizenaanbod van populaire vakantielanden zoals Nederland, Spanje, Italië, Oostenrijk en Frankrijk. Exposanten presenteren hun aanbod en kunnen je persoonlijk adviseren.

Interessant seminarprogramma

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak, het is belangrijk om je goed te laten informeren. Tijdens de dagelijkse seminars geven deskundigen antwoord op al je algemene, fiscale, juridische en financiële vragen.

Gratis glas wijn

Een bezoek aan onze wijnbar mag zeker niet ontbreken tijdens je bezoek aan de Second Home Beurs. Daarom bieden wij onze bezoekers gratis een glas wijn aan. In het registratie proces kun je aangeven of je hier gebruik van wenst te maken.

Registreer 2 vrijkaarten voor de Second Home Beurs
https://www.secondhome.nl/tickets?invitation_code=F8SCL3RT