Veelgestelde vragen over FiscAlert

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat nu?

Met uw negencijferig abonneenummer kunt u via deze link uw wachtwoord opvragen.
Weet u uw abonneenummer niet? Vraag dan uw wachtwoord op bij de Abonneeservice van FiscAlert.
De Abonneeservice is op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur bereikbaar op
0900-FISCALERT (0900-3472253, 30 cpm)
U kunt uw wachtwoord ook per e-mail opvragen. Stuur uw mail met uw naam, adres, telefoonnummer en abonneenummer naar abonneeservice@fiscalert.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk uw wachtwoord per e-mail retour.

Mijn abonneenummer heeft 6 cijfers. Hoe kan ik inloggen?

 
Bent u nog geen abonnee?
U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement. Binnen 1 werkdag na uw aanmelding krijgt u een bevestiging en een abonneenummer. Daarna kunt u inloggen
 
Bent u in het verleden al abonnee geweest?
Neem dan contact op met onze abonneeservice voor een abonnement.
(0900-FISCALERT, 0900-3472253). Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur.

Wat doet de Adviesservice?

De Adviesservice is de vraagbaak voor FiscAlert-abonnees. Op onze internetsite vindt u onder de link adviesservice een geactualiseerd antwoord op veel vragen die de afgelopen jaren aan onze Adviesservice werden gesteld over de belastingaangifte, het pensioen, ontslaguitkeringen, echtscheiding, vermogensplanning, enzovoorts. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Dan wordt u via de site doorverwezen. Rechtstreeks e-mails sturen naar onze Adviesservice is helaas niet meer mogelijk.

Het is nog wel mogelijk om uw korte, persoonlijke fiscale en financiële vragen telefonisch aan ons team van specialisten voor te leggen. Op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00-13.00 uur staan zij u graag te woord via het telefoonnummer 0900-KIESADVIES (0900-5437238, 30 cpm).

FiscAlert geeft geen advies aan professionals die ons benaderen om vraagstukken op te lossen ten behoeve van hun relaties!

Welke vragen kan ik aan de Adviesservice stellen?

U kunt bij ons terecht voor al uw korte vragen op fiscaal of financieel gebied, die betrekking hebben op uw eigen situatie. Het antwoord op de meest voorkomende vragen kunt u online vinden op onze internetsite, onder adviesservice. Mocht u het antwoord op uw vraag daar niet vinden, dan kunt u uw vraag elektronisch via de site stellen. Onze team van specialisten zal deze dan zo snel mogelijk beantwoorden. Het is niet meer mogelijk de Adviesservice rechtstreeks te mailen.
 
Telefonisch spreekuur
U kunt uw vragen telefonisch op maandag, dinsdag of donderdag stellen van 09.00 tot 13.00 uur. Bel 0900-KIESADVIES (0900-5437238, 30 cpm).
 
Onze Adviesservice is alleen bestemd voor vragen van FiscAlert-abonnees over hun persoonlijke financiën. Wij geven geen advies aan professionals die ons benaderen om vraagstukken op te lossen ten behoeve van hun relaties.

Hoe werkt de site?

Op FiscAlert.nl vindt u regelmatig aangevulde nieuwsberichten en andere belangrijke fiscale en financiële informatie, plus een archief met een selectie van de belangrijkste artikelen die sinds februari 2004 in FiscAlert zijn verschenen. Alle artikelen zijn op chronologische volgorde gerangschikt, de meest recente bovenaan. Voor uw gemak is de kleurenindeling uit FiscAlert gehandhaafd: aan het verticale balkje vóór de titel kunt u altijd zien in welke categorie het valt.

U kunt ook per onderwerp zoeken. Click eerst op een rubriek in het menu hierboven, bijvoorbeeld op Fiscaal. U krijgt dan nieuwsartikelen binnen dat onderwerp gepresenteerd. Als u vervolgens op Archief clickt, kunt u de belangrijkste sinds februari 2004 over dit onderwerp in het tijdschrift verschenen artikelen terugvinden. Onder Downloads kunt u alle relevante documenten downloaden vinden.

Elke rubriek heeft per productitem een eigen archieffunctie. Onder Zoeken (rechts in het menu bovenaan) doorzoekt u de héle site. Met een trefwoord  vindt u alle artikelen waarin dat trefwoord is genoemd.

Als u links op uw scherm klikt op de afbeelding van de cover van FiscAlert vindt u een deel van de inhoud van het jongste nummer. Tevens kunt u via de button "Op de deurmat" een aantal items bekijken van het komende, nog niet verschenen nummer.

Heeft u geen abonnement? Dan kunt u niet inloggen en is de toegang tot onze internetsite beperkt. Als u een abonnement neemt, krijgt u binnen 1 werkdag uw abonneenummer en wachtwoord per e-mail toegezonden. Heeft u wel een abonnement? Dan kunt u linksboven inloggen.